Shivani SINGH


Al treilea autor din triada indiană de aur pe care Adelina Patrichi a adus-o în România.

Venirea romancierei în România, în octombrie 2010, a aruncat în aer vânzările cărţii, primul tiraj topindu-se peste noapte. Beneficiind de o primire elogioasă din partea presei şi a criticii litarare, MOARTE LA CURTEA RAJAHULUI, acum la al doilea tiraj,  promite a fi un alergător de cursă foarte lungă…

La începutul anului 2011, editura Hachette India va publica al doilea roman al autoarei, CÂND ZEII VOR FI SINGURI. Shivani lucrează în prezent la un roman istoric, a cărui acţiune se desfăşoară în India buddhistă. Ambele vor apărea la editura TAJ.

Descendentă a unei familii regale indiene, fiică a prinţesei din principatul Madhupur, Shivani Singh şi-a abandonat doctoratul în filozofie pentru a face film, dar şi-a găsit adevărata chemare de-abia când a scris MOARTE LA CURTEA RAJAHULUI, un prim roman surprinzător şi incomod, în care nu i-a cruţat pe rajahii Indiei, dezvăluindu-le cele mai întunecate secrete. Şi a făcut-oca un scriitor consacrat, demonstrând un talent incredibil, ducându-i pe critici cu gândul la scrierile americancei Harper Lee, recompensată cu un premiu Pulitzer pentru ficţiune literară.

Cartea a consacrat-o astfel ca autor de ficţiune, permiţându-i să se dedice în întregime scrisului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s